NYHETER
13 juli 2022

Är du intresserad av en omväxlande och utvecklingsinriktad roll som redovisningsekonom?

Vi söker en Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Stor efterfrågan på Swedlocks digitala låssystem gör att vi behöver förstärkning på vår ekonomiavdelning. De egenutvecklade systemen tillverkas på plats i Halmstad och bolaget har en leverantörsbas både i Sverige och utomlands. Produkterna har ett högt teknikinnehåll och har idag en ledande marknadsposition. 

Vi kan nu erbjuda en ny, omväxlande och utvecklingsinriktad roll. Rollen stärker upp ekonomiavdelningen och du kommer att få fortlöpande stöd och utbildning inom dina ansvarsområden. Du rapporterar till företagets CFO.


I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Månadsrapportering och uppföljning
  • Arbete med att utforma nyckeltal
  • Behjälplig i budget och prognosarbete
  • Intern rapportering till andra avdelningar

 

Övrig tid är du behjälplig inom löpande redovisning och månadsbokslut. Vid behov kommer du även att fakturera.

Profil

Vi tror du har erfarenhet från ett likande arbete och trivs med att analysera siffror. Du har troligtvis en högskoleutbildning i ekonomi med redovisningsinriktning eller annan relevant utbildningsbakgrund. Rollen kräver goda kunskaper i Excel och du är en van affärssystemanvändare.

Som person är du flexibel och tycker det är kul att jobba på en avdelning där medarbetarna rycker in och hjälper varandra där det behövs. För att lyckas i rollen tror vi du är analytisk, har ett strukturerat arbetssätt, är hjälpsam och drivs av lagarbete.

Vi erbjuder dig en bred och utvecklande ekonomiroll i ett tillväxtföretag.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Inledande intervjuer kommer att hållas i mitten av augusti.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här!