NYHETER
Swedlock söker Produktionscontroller
2 maj 2022

Vi söker Produktionscontroller

Tjänsten är tillsatt. 
Brinner du för att följa upp och effektivisera tillverkningsprocesser med fokus på lönsamhet? Då är du rätt person för tjänsten.

Det finns en stor efterfrågan på Swedlocks låssystem. De egenutvecklade systemen tillverkas på plats i Halmstad och bolaget har en leverantörsbas både i Sverige och utomlands. Produkterna har ett högt teknikinnehåll och en ledande marknadsposition.

Nu söker vi en person som följer upp och effektiviserar tillverkningsprocessen med fokus på lönsamhet. Processen sträcker sig från inköp av komponenter till leverans och installation av färdiga lösningar hos slutkund. För att utveckla flödet kommer det på sikt krävas investeringar i systemstöd.

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Kartläggning av tillverkningsprocessen
  • Utveckling av rutiner och nyckeltal för uppföljning
  • Att stödja tillverkningsprocessen ur ett ekonomiskt perspektiv
  • Ta fram beslutsunderlag
  • Analys och utvärdering och framtagning av stödsystem
  • Driva eller delta i projekt kopplade till affärs-, ERP- och WMS system

 

Du kommer ha många kontaktytor och arbeta med utveckling av företagets processer inom exempelvis inköp, lager, tillverkning, installation och fakturering. Sammantaget får du en god överblick av hela tillverkningsprocessen och dess kostnader. Förbättring, optimering och effektivisering kommer vara ledstjärnor i ditt arbete.

Vi tror du har erfarenhet av ett likande arbete inom tillverkningsindustrin. Du är en van affärsystemanvändare och ser möjligheterna med digitalisering. Erfarenheter av processutveckling, förbättringsarbete och LEAN är tydliga fördelar. Du behärskar svenska och engelska på en god nivå. Troligtvis har du en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller motsvarande och trivs med att analysera siffror.

Som person är du strukturerad och analytisk men samtidigt kommunikativ. I den platta organisationen värderas egenskaper som samarbetsförmåga och prestigelöshet högt. Du trivs med problemlösning, analys och förbättringsarbete.