NYHETER
18 augusti 2022

Swedlock söker låstekniker till Stockholmsområdet

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete och gärna en gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller låsbranschen och har haft en roll med tekniska arbetsuppgifter. Du har B-körkort och allmänna IT-kunskaper.

Du behöver vara en lösningsorienterad person med starkt tekniskt intresse, och som ser möjligheter i stället för hinder. Du behöver också vara tekniskt kunnig, noggrann, disciplinerad, ansvarsfull och duktig på att planera. Rollen kräver att du har god samarbetsförmåga men att du också kan arbeta självständigt. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket. För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och tar egna initiativ. Arbetet är socialt och du behöver tycka om kundkontakt, samt känna att kommunikation ger dig energi.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för installationer av digitaliserade låslösningar och att produkter installeras och monteras hos våra olika kunder. Rollen innebär dagligen nya kontakter och att ge god service åt våra kunder. Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet samt pålitlighet. I tjänsten ingår även viss administration och dokumentation. Du utgår från Stockholm.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Om företaget

Swedlock AB utvecklar, tillverkar, säljer och installerar digitala nycklar och låssystem. Våra kunder är företag och offentlig sektor som hanterar ett stort antal nycklar i sin verksamhet. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 100 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades 2007 av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi är cirka 60 medarbetare och vårt huvudkontor med utvecklingsavdelning finns i Halmstad, där vi även har tillverkning och försäljning.


Frågor kring tjänsten besvaras av Ulf Kullman 0730-63 90 54 alternativt ulf.kullman@swedlock.se

Sista ansökningsdatum är den 11 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här!