NYHETER
God Jul önskar Swedlock
21 december 2023

Snart jul och nytt år – igen!

Upplevelsen på Swedlock är att året gick galet fort. Nu står vi här, någon dag innan jul, och undrar vad som hände.

Ett stort och innerligt tack riktas till alla kunder, leverantörer, samarbetspartners, kollegor och andra som bidragit till att 2023 blivit ett fantastiskt år! 

Ett fantastiskt och på samma gång intensivt år – som inleddes med att Swedlock Pro blev det första digitala låssystemet att certifieras enl. låsstandard SSF 3523 i högsta låsklass (S5). Något som vi såklart är mycket stolta över, särskilt då Swedlocks låssystem fortfarande är det enda i Sverige som klarat de tuffa kraven! I dessa tider, när antalet hackerattacker ökar för varje dag, är det tryggt för våra kunder att veta att låssystemet utsatts för tuffa hacker-tester i samband med certifieringen.

I kommande nyhetsbrev kommer du att kunna läsa mer om säkerheten i vårt låssystem, och hur det stod pall när Kalix kommun för två år sedan utsattes för en ransomware-attack.

Men först tar vi lite jul- & nyårsledigt. Sedan ser vi fram emot att få uppleva ett spännande 2024 med många bra möten och projekt där vi fortsätter att utvecklas och skapa nya möjligheter tillsammans. Kanske ses vi redan den 24-25 januari när MVTe och ”Lösningar för offentlig sektor” intar Kistamässan?

Ta hand om varandra i de stundande helgerna, njut av god mat och umgänge med nära och kära. ❤

God Jul och Gott Nytt År!
Önskar Swedlock