NYHETER
Teknisk säljare infrastruktur
1 april 2022

Vi söker Teknisk säljare Samhällskritisk Infrastruktur

 

Tjänsten är tillsatt. 

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 80 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 50 medarbetare.

Är du en erfaren säljare som älskar att driva lösningsförsäljning i en het och komplex bransch och miljö? Vill du bli en del av ett av branschens snabbast växande och mest innovativa företag som hjälper företag att effektivisera och öka säkerheten genom att digitalisera? Då ska du söka rollen som Teknisk säljare Samhällskritisk Infrastruktur på Swedlock!
Swedlock har under de senaste åren snabbt vunnit stora marknadsandelar inom hemtjänst, räddningstjänst, renhållning och övrig kommunal verksamhet med konceptet ”Nyckeln till Staden”. I grunden för konceptet ligger ett egenutvecklat, digitalt, cylinder och nyckelsystem, Swedlock Blue. Under 2021 har Swedlock vidareutvecklat den administrativa mjukvaran och bland annat tagit fram en mobilapp för bluetooth-kommunikation med en fysisk nyckel. Vi har redan tagit ett antal strategiska affärer inom Samhällskritisk infrastruktur och vill nu växa snabbt inom detta segment i Sverige.

Arbetsbeskrivning
Din roll blir att bära ut denna innovativa lösning till organisationer och företag inom Samhällskritisk infrastruktur i södra Sverige. Det är mycket viktigt att ha ett brinnande intresse för kundernas generella och specifika utmaningar och på så sätt förstå hur Swedlock kan lösa dessa tillsammans med kunden. Vi ser det som viktigt att du kan driva köpresan ur både ett tekniskt, processmässigt och ekonomiskt perspektiv eftersom lösningarna alltid ligger i en kombination.

Du driver dina säljprojekt med stor frihet men också eget ansvar. Till dit stöd finns en stark produkt, R&D och eftermarknadsorganisation som även kan användas som stöd i säljprocessen. I rollen ingår också att tillsammans med övriga i sälj och marknadsorganisationen delta på mässor och aktiviteter för att skapa nya kontakter och leads.

Profil
Vi tror att du finns i säkerhetsbranschen eller i närstående branscher och har en gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort tekniskt intresse och rör dig obehindrat i kundernas hierarkier inom drift, säkerhet och inköp. Du är driven och självgående, men det är också viktigt att du tycker om att arbeta i team. Du bör också kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du rapporterar till försäljningschefen för Infrastruktur som är baserad i Stockholm, men du kommer att ha din arbetsplats på vårt huvudkontor i Halmstad.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.