NYHETER
11 april 2022
Testledare till Swedlock Pro

Testledare med genuint teknikintresse

Har du ett genuint teknikintresse och drivs av att fördjupa dig i varierad teknik, teknisk problemlösning? Då kanske du är testledaren vi letar efter. 

Är du genuint teknikintresserad och har erfarenhet av att testa komplexa system? Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll där du får ansvaret för att skapa och utveckla Swedlocks testrutiner. Du kommer att få stor frihet att själv välja tekniska lösningar och metoder.

Som testledare kommer du att vara inblandad i hela produktcykeln från koncept, design, produktion, underhåll och kvalitetsfrågor. Den digitala nyckellösningen vi bygger utvecklas av en intern utvecklingsavdelning som du kommer att bli en del av. Avdelningen består av både fullstack- och embeddedutvecklare.

Har du några års erfarenhet av funktionstestning och automatiserade tester för olika produkter? Programmeringskunskaper i skriptspråk t.ex. Python är meriterande liksom erfarenhet av automatiserade bygg- och testverktyg. Erfarenhet av ett agilt arbetssätt är en fördel.

Är du dessutom en person som har förmågan att se användarens perspektiv och förstå hur produkten eller funktionen kommer upplevas ute hos slutkund? Har du relevant teknisk högskoleutbildning, gärna inom data, mekatronik eller elektronik, eller gedigen erfarenhet inom produkttest.

Vi kan erbjuda dig en flexibel och prestigelös arbetsplats. Swedlock är ett relativt litet företag där alla känner alla. Trivsel på arbetsplatsen är viktigt för oss, med allt från bra förmåner till möjlighet att arbeta hemma.

Läs mer och ansök här!