NYHETER
Swedlock söker systemexpert
24 mars 2022

Vi söker en systemexpert som gillar att utbilda och stötta kunder

Tjänsten är tillsatt. 

Har du bra koll på IT-system och tycker om att utbilda? Då kan denna tjänst vara nå´t för dig! Kunderna blir fler och vi behöver anställa ytterligare en Systemexpert.

Swedlock söker en systemexpert som kan arbeta med konfiguration och utbildning i samband med införande av det digitala låssystemet. Tjänsten innebär att du hjälper kunderna att bygga upp den digitala strukturen i det molnbaserade låssystemet, samt att du har en stöttande roll när det digitala låssystemet implementeras hos kund. Det betyder bl.a. att du håller i utbildningar för kundens personal, som behöver lära sig hur de själva skall hantera och arbeta i systemet. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med flera kollegor som har liknande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår en del resor inom Skandinavien för att utbilda kunder på plats.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av molnbaserade datasystem samt erfarenhet av att arbeta nära kunder. Du skall ha mycket god kunskap om arbete i Microsoftmiljö (produkter och databaser). Vidare är det meriterande om du har arbetat med kunder inom offentlig sektor och har kunskap om GDPR-relaterade frågor.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom IT. Det finns inget krav på eftergymnasial utbildning, men det är en merit. Du bör behärska engelska i både tal och skrift, samt kunna förstå och göra dig förstådd på danska och norska.

För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, vill utvecklas och har en god initiativförmåga. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.