NYHETER
20 december 2022

God Jul & Gott nytt 2023!

Snart i mål! 
2022 – vilket år det blev. 

Den enskilt största händelsen var kanske att vi blev en del av RCO Group, med allt vad det innebar av starkare muskler och nya möjligheter. Gasell-utmärkelsen efter de tunga pandemiåren var också hedersam. Likaså att vi mitt i brinnande tillväxt fick utmärkelsen Great Place To Work i världens största medarbetarundersökning med samma namn. Under året har vi dessutom stärkt våra positioner på nya marknader som infrastruktur och sjukhus. Bland annat skrevs vårt första större ramavtal med regioner när Region Halland beslutade om införande på över 2000 låspunkter. Nyligen har vi också tecknat avtal med E.ON Energidistribution AB. Projektet detaljplaneras för närvarande och utrullningen kommer att starta igång under det första halvåret 2023.

Att det är utmanande tider för många är ingen nyhet. Då känns det bra att få arbeta med någonting som ger våra kunder ökad trygghet och säkerhet, effektivare verksamhet och minskat klimatavtryck. Välfärdsteknik är högprioriterat och digitala låssystem är verkligen på agendan – inte minst som en game changer när nyckelhanteringen går från att vara mekanisk med mycket manuellt arbete till ett bli digital, med alla de smarta lösningar som den digitala hanteringen innebär.

2022 har vi samtalat med många om framtida förutsättningar för olika verksamheter. Alla kommuner i Sverige står inför stora utmaningar framöver – när tillgången på personal inte möter efterfrågan. Smartare teknik kan spara tid, frigöra arbetskraft och lösa vissa av frågorna. Under 2023 ser vi fram emot att fortsätta samtalen. Många events är inplanerade och redan den 25-26 januari ses vi på Kistamässan. Då riktas fokus mot välfärdsteknologi, e-hälsa och andra lösningar för offentlig verksamhet. Kom gärna och besök oss i vår monter E:18.

Men nu önskar vi dig det bästa inför julen och det nya året! 🌲🎅✨

God Jul & Gott Nytt år!